Online Bağış

KURBAN 2020

16-06-2020, 18:26

Avrupa Yetim-Der, 2020 yılında daha çok Yetim ve ihtiyaç sahibine Kurban eti ulaştırma amacıyla Kurban çalışmalarını değerlendirdiği bir toplantı yaparak KURBAN 2020 Kampanyasını başlattı.

Avrupa Yetim-Der 2020 yılı Kurban çalışmalarını Almanya'da kurucu Genel Başkan Murat Korkut başkanlığında gerçekleştirdiği toplantı ile analiz ederek çalışmalarını yoğunlaştırma kararı aldı. Afrika’dan Asya’ya, Filistin’den Yemen’e, Arakan’dan Balkanlara ve Türkiye'ye yetim ve ihtiyaç sahipleri unutulmayacak. 

Dünya’nın birçok yerinde yaşayan yetim ve mağdurlara insani yardım ulaştırma çalışmalarını sürdüren Avrupa Yetim-Der, bu yıl “Kurban Allah'a yaklaştırır, muhtacı sevindirir” sloganıyla Kurban Bayramı çalışmalarına başlarken Afrika, Asya, Arakanlı mülteciler ve Balkan ülkeleri ile Yemen ve Türkiye başta olmak üzere Dünya’nın birçok bölgesinde Kurban bayramı dolayısıyla çeşitli faaliyetlerde bulunarak hayırlı organizasyon çalışmalarına bir yenisini katmaya hazırlanıyor.

2020 yılı Kurban dönemi çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak yapılan faaliyetler ile ilgili Gönüllü Temsilcilerine bilgilendirmede bulunan Avrupa Yetim-Der, gerçekleştirdiği toplantıda Ramazan 2020 değerlendirmesi ve Kurban 2020 Kampanyası başta olmak üzere çeşitli gündem konuları üzerine yoğunlaştı. Toplantıya birfiil katılamayan gönüllü temsilciler ise Video konferans yoluyla toplantıya katılım sağladı.

Afrika ülkeleri, Filistin, Yemen, Türkiye, Balkanlar ve Arakanlı mülteciler unutulmadı 

Kampanyada ihtiyaç durumuna göre ülkelerdeki bölge ve alanlara ağırlık verdileceği belirtilen toplantıda, kıtlık, fakirlik, açlık ve savaş mağduriyetini yaşayan bölgelere öncelik tanınacağı açıklandı.

Toplantıda, Avrupa Yetim-Der’in Kurban kesilecek yer olarak ülkelerin büyüklüğünü değil, mağduriyet ve aciliyet gibi durumları göz önünde bulunduracağına vurgu yapıldı.

Yetim ve ihtiyaç sahipleri için Avrupa Yetim-Der tarafından yapılan yardım çalışmalarına kuruma ait sosyal medya hesapları üzerinden güncel şekilde ulaşılabiliyor.

Banka bağış bilgileri:

Alıcı: Avrupa Yetim-Der
IBAN: DE16 6835 0048 0001 0931 78
BIC: SKLODE66XXX

PayPal: info@yetim-der.eu

Online Bağış