Online Bağış

2017


Yetimler İçin Dayanışma Etkinliği 2017

Avrupa Yetim-Der’in tüm gelirleri Yetim, Öksüz ve mağdurlar yararına kullanacağı “Yetimler İçin Dayanışma Gecesi” hayırseverlerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Devamını oku...
Yetimler İçin Dayanışma Gecesi'ne Davet

Avrupa Yetim-Der, bu yılki "Yetimler İçin Dayanışma Gecesi" programını 24 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Arakanlılara Eğitim Desteği

Avrupa Yetim-Der, Arakanlı mazlumlar için yaptığı gıda, sıcak yemek, çadır evler, sağlık taraması ve ilaç yardımından sonra kırtasiye yardımında da bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der ve IHO Ebrar'dan Sıcak Yemek Yardımı

Myanmar’daki saldırılar, şiddet olayları ve zulümden kaçarak Bangladeş sınırında bulunan kamplara sığınan Arakanlı mültecilerin yemek ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Avrupa Yetim-Der ve IHO Ebrar, Kutupalong kamp bölgesinde taze sıcak yemek dağıtımı yaptı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Arakanlılara Sağlık Yardımı

Avrupa Yetim-Der, Myanmar ordusu ve Budist çeteler tarafından katliama maruz kalan Arakanlı Müslümanlar için sağlık yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupalı Hayırseverler Arakanlıların Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Avrupalı hayırseverlerin yardımlarıyla toplanan tonlarca gıda, Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar tarafından Arakanlı Müslümanlara dağıtıldı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakanlı mazlumlara ulaştı

Avrupa Yetim-Der başlatmış olduğu yardım çağrısına destek olan hayırseverin yardımlarını Arakanlılara ulaştırılmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Arakanlı Mülteciler İçin Acil Çadır ve Gıda Yardımı Çağrısı

Avrupa Yetim-Der, Arakan için çadır ve gıda kampanyası başlattığını duyurdu: "Kırsal arazide ağaçlar arasında yaşam mücadelesi veren Arakanlı Mülteciler için acilen çadır, gıda ve temiz su ihtiyacı var."

Devamını oku...
Kurban Çalışmaları Kamuoyu İle Paylaşıldı

Avrupa Yetim-Der, Kurban Bayramı’nda gerçekleştirdiği yardım projeleriyle ilgili kamuoyu bilgilendirmesi yaparak, 40 farklı nokta, Asya, Afrika ve Avrupa (Mülteciler ve Balkan ülkeleri) kıtalarında on binlerce yetim ve muhtaç aileye dağıtılan yardımların başarılı bir şekilde ulaştırıldığı açıklamasını yaptı.

Devamını oku...
Arakanlı Mültecilere Acil Yardımlar Ulaştırılmaya Devam Ediyor

Avrupa-Yetim Der, Myanmar hükümeti ve Budist çetelerin zulmünden kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlılara ikinci defa yardım elini uzattı.

Devamını oku...
Avrupalı Hayırseverlerin Kurbanları Türkiye'de

Avrupa Yetim-Der, 2017 kurban kesim programını gerçekleştirdiği Batman’da, Avrupalı hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar kesilerek Türkiye geneli binlerce aileye dağıtılacak.

Devamını oku...
Kenyalı Yetim Çocuklar En Güzel Bayramı Yaşadı

Kurban bayramı organizasyonu kapsamında Afrika coğrafyasında bulunan Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar, Kenya'da Yetim ve yoksul çocukları sevindirdi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der ve İHO-Ebrar Dadaab Mülteci Kampında

Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar, açlık nedeniyle çocuk ölümlerinin yoğun olarak yaşandığı Kenya-Somali sınırında bulunan dünyanın en büyük mülteci kampı Dadaab'ta kurban eti dağıtarak örnek bir yardım faaliyetine imza attılar.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakan'a Yardım Ulaştırmaya Başladı

Avrupa Yetim-Der, Budist çetelerin saldırısı sonucu Bangladeş sınırındaki mülteci kamplarına sığınan Arakanlı Müslümanlara gıda yardımı ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Hilvan'da Yetim Çocukları Giydirdi

Avrupa Yetim-Der, Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yetim ve ihtiyaç sahibi 30 çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Kenyalı Yetimleri Sevindirdi

Avrupa Yetim-Der, "Yetim Giydirme Kampanyası" kapsamında, Doğu Afrika ülkesi Kenya’daki yetimhanelerde yaşayan çocukların yüzlerini güldürdü.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Mersin'de Yetimleri Giydirdi

Avrupa Yetim-Der, Mersin'de yetim ve ihtiyaç sahibi 30 çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Gazze'de Yetimlerle Buluştu

Avrupa Yetim-Der (AYD), Gazze halkını ve yetimleri yalnız bırakmayarak her fırsatta yardım ulaştırırken, Gazzeli yetimlerin yanında olduğunu bir kez daha göstermek için hediyeler verip moral etkinliği düzenledi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Kurban Bayramına hazır

Avrupa Yetim-Der, bu bayram da Türkiye ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere birçok bölgede Kurban eti ve giyim yardımında bulunacak.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 60 yetimi daha giydirdi

Şanlıurfa’da onlarca yetimi giydiren Avrupa Yetim-Der, Türkiye genelinde Kurban Bayram'ına kadar 2 bin yetimi giydirmeyi hedefliyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2 bin yetimi giydirecek

Batman’da onlarca yetimi giydiren Avrupa Yetim-Der, Türkiye genelinde bayrama kadar 2 bin yetimi giydirerek yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim Der’den Afrika’da binlerce kişiye iftar yemeği

Mezopotamya Aile ve Sosyal İlişkiler Kültür Federasyonu (MASİF) tarafından Avrupa Yetim-Der aracılığıyla Afrika'da binlerce kişilik iftar yemeği verildi.

Devamını oku...
Van'dan Arakanlı muhacirlere su kuyusu

Vanlı hayırseverler tarafından, Avrupa Yetim-Der'in aracılığıyla Bangladeş'te kamplarda yaşayan Arakanlılar için su kuyusu açtırıldı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Gazze'ye Ramazan yardımı

İsrail tarafından abluka altında tutulan Gazze'de Ramazan ayının çok zor şartlar altında geçtiği belirtiliyorken, Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu olan Avrupa Yetim-Der büyük zorluklar içinde Ramazan ayını geçiren Gazze halkına yönelik yardım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Türkiye'de Ramazan yardımı

Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayında yaptığı yardım çalışmalarına hız verdi.

Devamını oku...