Online Bağış

Bangladeş


Arakanlı mazlumlara doktor ve ilaç desteği

Bangladeş’in Cox’s Bazar şehrindeki mülteci kamplarında kalan Arakanlılara yönelik insani yardım çalışmalarını her fırsatta sürdüren Avrupa Yetim-Der, ihtiyaç dolayısıyla Arakanlı mülteciler için Sağlık Taraması ve İlaç yardımına devam ediyor.

Devamını oku...
Arakanlılar için "Sağlık Taraması ve İlaç Yardımı" kampanyası

Zor günler yaşayan Arakanlılar için Avrupa Yetim-Der, “Sağlık Taraması ve İlaç yardımı Kampanyası” başlatarak en az 2.000 kişinin Doktor muayenesinden geçirilerek ilaçlarının temin edilmesini hedefliyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakanlı kadınları üretime yönlendiriliyor

Avrupa Yetim-Der, Bangladeş'in Cox's Bazar kentindeki kamplarda yaşamlarını sürdüren Arakanlı kadınlar için dikiş nakış kursu açtı.

Devamını oku...
Arakanlılar için 2. Çadır Köyü açılışı gerçekleştirildi

Avrupa Yetim-Der tarafından Bangladeş'in Cox's Bazar kentindeki kamplarda kalan mazlum Arakanlılar için 60 çadır ev, 2 mescit ve 3 su kuyusunun içerisinde bulunduğu 2. Çadır Köyü Projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Arakanlılara insani yardım

Avrupa Yetim-Der tarafından Bangladeş'in Cox's Bazar kentindeki kamplarda kalan Arakanlı mültecilere hijyen malzemeleri ile gıda yardımında bulunuldu.

Devamını oku...
Bangladeş'teki Yetim çocuklara yardım

İhtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmak üzere yola çıkan Avrupa Yetim-Der ekibi, Bangladeş'in başkenti Dakka'da kimsesiz 120 çocuğa hijyen ve kırtasiye malzemesi dağıttı, gıda yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakanlılar İçin Önemli Projeleri Hayata Geçirdi

​Avrupa Yetim-Der, Bangladeş'teki mülteci kamplarında kalan mazlum Arakanlılar için çadır köyü, mescit, güneş enerjili ışıldak ve dikiş atölyesi gibi önemli projeleri hayata geçirdi. UNICEF yetkilileri Avrupa Yetim-Der'e kamptaki Arakanlıların sorunları ile ilgili bilgi verdi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der, Arakanlı Mülteci Kamplarında

Arakanlı mültecilerin sıcak yemek, barında, giyim, gıda, içme suyu ve hazır yiyecek gibi zaruri ihtiyaçlarını insani yardımlarla hafifletme amacıyla Bangladeş’teki kamplara ulaşan Avrupa Yetim-Der heyeti kamplardaki yardım çalışmalarına başladı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakanlı Mülteciler İçin Bangladeş'e Gidecek

Avrupa Yetim-Der, Arakanlı Müslümanların yaralarını sarmak için başlattığı çadırkent ve birçok insani yardım projesini yerinde inceleme ve açılışını yapmak için Bangladeş'teki kamplara gidiyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Arakanlılara Eğitim Desteği

Avrupa Yetim-Der, Arakanlı mazlumlar için yaptığı gıda, sıcak yemek, çadır evler, sağlık taraması ve ilaç yardımından sonra kırtasiye yardımında da bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der ve IHO Ebrar'dan Sıcak Yemek Yardımı

Myanmar’daki saldırılar, şiddet olayları ve zulümden kaçarak Bangladeş sınırında bulunan kamplara sığınan Arakanlı mültecilerin yemek ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Avrupa Yetim-Der ve IHO Ebrar, Kutupalong kamp bölgesinde taze sıcak yemek dağıtımı yaptı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Arakanlılara Sağlık Yardımı

Avrupa Yetim-Der, Myanmar ordusu ve Budist çeteler tarafından katliama maruz kalan Arakanlı Müslümanlar için sağlık yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupalı Hayırseverler Arakanlıların Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Avrupalı hayırseverlerin yardımlarıyla toplanan tonlarca gıda, Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar tarafından Arakanlı Müslümanlara dağıtıldı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakanlı mazlumlara ulaştı

Avrupa Yetim-Der başlatmış olduğu yardım çağrısına destek olan hayırseverin yardımlarını Arakanlılara ulaştırılmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Arakanlı Mülteciler İçin Acil Çadır ve Gıda Yardımı Çağrısı

Avrupa Yetim-Der, Arakan için çadır ve gıda kampanyası başlattığını duyurdu: "Kırsal arazide ağaçlar arasında yaşam mücadelesi veren Arakanlı Mülteciler için acilen çadır, gıda ve temiz su ihtiyacı var."

Devamını oku...
Arakanlı Mültecilere Acil Yardımlar Ulaştırılmaya Devam Ediyor

Avrupa-Yetim Der, Myanmar hükümeti ve Budist çetelerin zulmünden kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlılara ikinci defa yardım elini uzattı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakan'a Yardım Ulaştırmaya Başladı

Avrupa Yetim-Der, Budist çetelerin saldırısı sonucu Bangladeş sınırındaki mülteci kamplarına sığınan Arakanlı Müslümanlara gıda yardımı ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Van'dan Arakanlı muhacirlere su kuyusu

Vanlı hayırseverler tarafından, Avrupa Yetim-Der'in aracılığıyla Bangladeş'te kamplarda yaşayan Arakanlılar için su kuyusu açtırıldı.

Devamını oku...
Arakanlılara gıda yardımı ve iftar

Avrupa Yetim-Der, Arakanlı selzedelere ulaşarak gıda yardımı ve iftar yemeği ulaştırdı.

Devamını oku...
55 Yıldır süren zulüm: Arakan

Avrupa Yetim Der'in yardım gönüllüsü Bangladeşli Muhammed Mahip, Arakanlı Müslümanların son durumu hakkındaki bilgilerini siz değerli Avrupa Yetim-Der gönüllüleri ile paylaşıyoruz.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakan Mültecilerine Yardım Ulaştırdı

Myanmar Devleti ve Budist çetelerin barbarca saldırılarına maruz kalan ve Bangladeş’teki mülteci kampına sığınan Arakanlı Müslümanlara Avrupa Yetim-Der tarafından yardım ulaştırıldı.

Devamını oku...