Online Bağış

Kurban


Kurban 2023

Avrupa Yetim-Der, “Kurbanlarınız yetim ve muhtaçlara umut olsun” sloganıyla Kurban 2023 kampanyasını başlattı.

Devamını oku...
Kurban 2022

Avrupa Yetim-Der, “Kurbanlarınız yetim ve muhtaçlara umut olsun” sloganıyla Kurban 2022 kampanyasını başlattı.

Devamını oku...
KURBAN 2021

Avrupa Yetim-Der, “Kurbanlarınız yetim ve muhtaçlara umut olsun” sloganıyla Kurban 2021 kampanyasını başlattı.

Devamını oku...
Kurbanlarınız dünyanın farklı bölgelerinde

Avrupa Yetim-Der’e vekaleten teslim edilen Kurbanlar, Kurban Bayramının 1. gününden itibaren Dünya’nın farklı bölgelerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Avrupa Yetim-Der'den Kurban Bayramını kutlama mesajı:

Devamını oku...
KURBAN 2020

Avrupa Yetim-Der, 2020 yılında daha çok Yetim ve ihtiyaç sahibine Kurban eti ulaştırma amacıyla Kurban çalışmalarını değerlendirdiği bir toplantı yaparak KURBAN 2020 Kampanyasını başlattı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Kurban hayırları için Dünya’nın farklı coğrafyalarında

Avrupa Yetim-Der, 2019 kurban programını önemli ölçüde gerçekleştirirken binlerce Yetim ve İhtiyaç sahibi aileye Kurban etleri ulaştırırken onlarca Yetim ve mağdur çocuğa Bayramlık kıyafet ve ayakkabı giydirdi. Afrika sahasındaki programlar ise kimi engelleme çabalarına rağmen icra edildi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2019 Kurban dönemi hazırlıklarına başladı

Avrupa kıtasında yaşayan hayırseverlerin desteğiyle her yıl Yetim, yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yönelik Kurban organizasyonu gerçekleştiren Avrupa Yetim-Der, bu bayram da Afrika, Asya ve Balkan ülkeleri ile Yemen ve Türkiye başta olmak üzere Dünya’nın birçok bölgesinde Kurban organizasyonları düzenleyecek.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Ramazan Ayı faaliyetlerini kamuoyuna açıkladı

2011 yılından beri Dünya’nın birçok yerinde Yetim, Öksüz, mağdur, fakir ve muhtaçlara yaptığı yardımlarla ismini duyuran Avrupa Yetim-Der, 2019 yılı Ramazan ayı faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı.

Devamını oku...
Kurban 2018 Kampanyası

Avrupa Yetim-Der Kurban 2018 projelerini kamuoyu ile paylaşarak 2018 Kurban Kampanyası'nı başlattı.

Devamını oku...
Kurban Çalışmaları Kamuoyu İle Paylaşıldı

Avrupa Yetim-Der, Kurban Bayramı’nda gerçekleştirdiği yardım projeleriyle ilgili kamuoyu bilgilendirmesi yaparak, 40 farklı nokta, Asya, Afrika ve Avrupa (Mülteciler ve Balkan ülkeleri) kıtalarında on binlerce yetim ve muhtaç aileye dağıtılan yardımların başarılı bir şekilde ulaştırıldığı açıklamasını yaptı.

Devamını oku...
Avrupalı Hayırseverlerin Kurbanları Türkiye'de

Avrupa Yetim-Der, 2017 kurban kesim programını gerçekleştirdiği Batman’da, Avrupalı hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar kesilerek Türkiye geneli binlerce aileye dağıtılacak.

Devamını oku...
Kenyalı Yetim Çocuklar En Güzel Bayramı Yaşadı

Kurban bayramı organizasyonu kapsamında Afrika coğrafyasında bulunan Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar, Kenya'da Yetim ve yoksul çocukları sevindirdi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der ve İHO-Ebrar Dadaab Mülteci Kampında

Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar, açlık nedeniyle çocuk ölümlerinin yoğun olarak yaşandığı Kenya-Somali sınırında bulunan dünyanın en büyük mülteci kampı Dadaab'ta kurban eti dağıtarak örnek bir yardım faaliyetine imza attılar.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Kurban Bayramına hazır

Avrupa Yetim-Der, bu bayram da Türkiye ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere birçok bölgede Kurban eti ve giyim yardımında bulunacak.

Devamını oku...
Genel Merkezden Teşekkür

2016 Kurban kampanyası çerçevesinde yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Avrupa Yetim Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, başta Türkiye olmak üzere, Afrika, Asya, Balkanlar ve Filistin'de yetim ve mağdurlara yardımda bulunduklarını belirterek, kampanyaya katkı sunan gönüllü temsilcilere ve hayırseverlere teşekkür etti.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Burkina Faso Meclisi'ne Ziyaret

Kurban Bayramı yardım organizasyonu kapsamında Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu'da bulunan Avrupa Yetim Der heyeti, Büyük Millet Meclisi Başkan Yardımcısı Benewende Stanislas Sankara'yı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Afrika'da Zor Şartlarda Yardım

Avrupa Yetim-Der, Batı Afrika ülkesi Burkina Faso'nun Ouagadougou kentinin 180 kilometre doğusundaki Lorum bölgesinde zor şartlar altında yaşayan Müslümanlara Avrupa'dan gönderilen kurban yardımlarını ulaştırdı.

Devamını oku...
AA: "Afrikalı Köylüler Türkiye ve Avrupa'daki Müslümanlar İçin Dua Etti"

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Zekeriya Güneş, Avrupa Yetim-Der'in Burkina Faso'daki Kurban dağıtımını ve yerli halkın müslümanlar için dua edişlerini fotoğraf karelerine şöyle yansıttı:

Devamını oku...
Avrupalı Hayırseverlerin Kurban İbadetleri Yerine Getirildi

Avrupa Yetim Der, 2016 kurban kesim programını gerçekleştirdiği 14 ilden biri olan Batman’da, Avrupalı hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar kesildi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Burkina Faso'ya Kurban Yardımı

vrupa Yetim-Der, Batı Afrika ülkesi Burkina Faso'nun Ouagadougou kentindeki Müslümanlara Avrupa'dan gönderilen kurban yardımlarını ulaştırdı. Heyet, kesilen hayvanlardan elde edilen etleri, ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim Der, Siirt’te Yetim Çocuklarını Kurban Bayramı Öncesi Sevindirdi

Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş ve dernek üyelerinin katılımıyla bir alışveriş merkezinde, daha önce tespit edilen yetimlere giyim yardımı yapıldı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der’den Kurban Kampanyası

Dünya'nın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere çeşitli yardımlarda bulunan Avrupa Yetim-Der, 2016 Kurban Kampanyası hakkında bilgilendirmede bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Kurban 2015'i Kamuoyuna Açıkladı

Avrupa Yetim-Der, Kurban Bayramı'nda gerçekleştirdiği yardımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yaparak, on binlerce yetim ve muhtaç aileye dağıtılan yardımları bağışlayan hayırseverlere teşekkür etti.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Gümüşhane'de Et Dağıttı

Avrupa Yetim-Der, Gümüşhane'de ve Mardin'in Dargeçit ilçesinde tespit edilen muhtaç ailelere kurban eti ve nakdi yardımda bulundu.

Devamını oku...