Online Bağış

Faaliyetler


Avrupa Yetim-Der Sri Lanka’lı Selzedelerin imdadına yetişti

Avrupa Yetim-Der, Hint Okyanusu'ndaki ada ülkesi Sri Lanka' da meydana gelin sel felaketinden dolayı zor durumda kalan onlarca Sri-Lanka’lı aileye Gıda ve Hijyen paketi yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der’den Yetim öğrencilere kırtasiye desteği

Avrupa Yetim-Der, yeni eğitim öğretim yılı başlangıcı öncesi Türkiye'de ihtiyaç sahibi Yetim öğrencilere kırtasiye yardımlarına başladı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Kurban hayırları için Dünya’nın farklı coğrafyalarında

Avrupa Yetim-Der, 2019 kurban programını önemli ölçüde gerçekleştirirken binlerce Yetim ve İhtiyaç sahibi aileye Kurban etleri ulaştırırken onlarca Yetim ve mağdur çocuğa Bayramlık kıyafet ve ayakkabı giydirdi. Afrika sahasındaki programlar ise kimi engelleme çabalarına rağmen icra edildi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Yetimleri sevindirmeye devam ediyor

Kurban Bayramı öncesi "Yetim Giydirme" Projesi kapsamında Türkiye’de bulunan Avrupa Yetim Der heyeti, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Bingöl’de onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun bayram sevincine ortak oldu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2019 Kurban dönemi hazırlıklarına başladı

Avrupa kıtasında yaşayan hayırseverlerin desteğiyle her yıl Yetim, yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yönelik Kurban organizasyonu gerçekleştiren Avrupa Yetim-Der, bu bayram da Afrika, Asya ve Balkan ülkeleri ile Yemen ve Türkiye başta olmak üzere Dünya’nın birçok bölgesinde Kurban organizasyonları düzenleyecek.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Ramazan Ayı faaliyetlerini kamuoyuna açıkladı

2011 yılından beri Dünya’nın birçok yerinde Yetim, Öksüz, mağdur, fakir ve muhtaçlara yaptığı yardımlarla ismini duyuran Avrupa Yetim-Der, 2019 yılı Ramazan ayı faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı.

Devamını oku...
Ramazan 2019

"Ramazan'da Umut Ol" sloganı ile Ramazan 2019 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de katkılarınız ile tüm hızıyla devam edecektir.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der’den Yemenli hastalara Tıbbi destek

İnsani yaşam koşullarının gün geçtikçe zorlaştığı ve ağır koşullar altında yaşamaya çalışan Yemenli yüzlerce böbrek hastasına hizmet veren Hudeyde Diyaliz Merkezine Avrupa Yetim-Der tarafından Tıbbi Techizat desteği sağlandı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2019 Fitre bedellerini belirledi

2011 yılından beri 4 Kıtada 40 ülkede hizmetlerini sürdüren Avrupa Yetim-Der, binlerce ihtiyaç sahibi ve Yetime uzanan yardım eli olmak için Ramazan 2019 çalışmalarına start verdi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der, Arakanlı mültecilere umut olmaya devam ediyor

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Arakanlı mültecilere yönelik başlattığı yardım seferberliğine devam ediyor. Dernek, şimdiye kadar binlerce Arakanlı mülteciye yardım ulaştırmayı başardı.

Devamını oku...
Yemenli mağdur ailelere yardımlarımız devam ediyor

Avrupa Yetim-Der, açlıktan dolayı ölümlerin yaşandığı Yemenli mağdurların çığlığına sessiz kalmayarak yaptığı gıda yardımlarına hayırseverlerin destekleriyle aralıksız devam ediyor.

Devamını oku...
Bosnalı yetimlere kışlık giyim ve Süt keçisi yardımı

Avrupa Yetim-Der, Dünya genelinde sürdürdüğü yardım faaliyetlerini Bosna Hersekte’de devam ettiriyor. Bosna’da Yetim ve ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı ve süt keçisi desteği verildi.

Devamını oku...