Online Bağış

Acil Yardımlar


Ukrayna'lı Mültecilere Acil Yardım Kampanyası

Ukrayna'da yaşanan savaş sonucu ülkelerini terkederek komşu ülkelere sığınan Ukraynalı Mülteciler için Acil Yardım Kampanyamız devam ediyor.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "Yemen'e Ekmek" kampanyası ile Yemen için başlattığı "Günlük 5 bin ekmek dağıtımı" projesine devam ediyor. Hedef, daha az maliyetle daha çok ihtiyaç sahibibe ulaşmak.

Devamını oku...
"YEMEN'e UN" Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "YEMEN'e UN" Kampanyası ile Yemen için yeni bir yardım çalışması başlattı. BM'nin, "Yemenliler açlık çekmiyor, açlıktan ölüyor" açıklaması, Yemen'deki insani krizin ulaştığı boyutu göstermesi açısından manidar.

Devamını oku...
Acil Kış Yardımları Kampanyası

Avrupa Yetim-Der Türkiye, Yemen, Filistin ve Bosna gibi ülkelerdeki ihtiyaç sahipleri ve Arakan Mülteci’leri için #KışlıkYardım kampanyası başlattı.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der'in, aylar önce başlatmış olduğu "Yemen'e Ekmek Kampanyası" devam ediyor. Yemen'de günlük 5 bin ekmek dağıtımının gerçekleştirildiği kampanya ile şimdiye kadar yüzbinlerce ekmek dağıtımı gerçekleştirildi.

Devamını oku...
LÜBNAN'a "ACİL YARDIM" Kampanyası

100 ölü, 4 bin yaralı ve 250 bin kişinin evsiz kaldığı Beyrut'taki patlama sonrası Avrupa Yetim-Der, Acil Yardım çağrısı yaptı.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "Yemen'e Ekmek Kampanyası" ile Yemen için yeni bir proje daha başlattı. Günlük 5 bin ekmek dağıtımın hedeflendiği kampanya ilk etapta bir ay sürecek.

Devamını oku...
Ramazan yaklaşıyor, Avrupa Yetim-Der Korona mağdurlarına destek oluyor

Koronavirüsün Dünya'da ve Türkiye'de etkisini artırmasıyla birlikte birçok il ve ilçede sokağa çıkma yasakları uygulanırken Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı'nın da yaklaşmasıyla Türkiye’de yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen yardımı ulaştırmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Evden çıkamayan yaşlı ve hastalara yardımlarımız devam ediyor

Korona virüsünün tüm Dünya'da ve Türkiye'de etkisini artırmasıyla birlikte 65 yaşının üzerinde ki vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilirken Avrupa Yetim-Der, Türkiye’de yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen yardımı ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Elazığ depremzedelerine yardımlar devam ediyor

Uluslararası insani yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Elazığlı depremzedelere çeşitli gıda ürünlerinden oluşan yardım kolileri ile yüzlerce kişiye sıcak çorba ikramında bulundu. Kurum depremzedelere geçtiğimiz haftalarda da insani yardımlar ulaştırmıştı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der hasta düşen çaresiz Yemenli mağdurları tedavi ediyor

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der, ambargo ve dayatılan savaşla büyük zorluklar yaşayan Yemen’de salgın haline dönüşen özellikle Kolera, İshal ve Solunum yolu hastalıklarının tedavisi için başlattığı sağlık taraması projesine devam ediyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Elaziğ'da depremzedelerin yanında

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ ve Malatya'da ciddi hasar oluşması ve binlerce insanın mağduriyet yaşaması sonrası, Avrupa Yetim-Der bölgeye yönelik insani yardımları ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...