Online Bağış

Acil Yardım


Filistin Halkı için Acil İnsani Yardım çağrısı

Filistin’de insanların yaşamlarını sürdürebilmek için Acil İnsani Yardıma ihtiyaç var.

Devamını oku...
Fas'taki deprem mağdurlarına ilk yardımlarınız ulaştırıldı

Fas'ta meydana gelen 7 büyüklüğündeki deprem sonrası Avrupa Yetim-Der, felaket bölgesinde yardım çalışmalarına başlayarak afetzedelere acil ihtiyaçlarını karşılayacak yardımları ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Deprem bölgesi için Acil Yardım Çağrısı

Merkez üsleri Pazarcık ve Gaziantep olmak üzere 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrası Avrupa Yetim-Der genel merkezinden Acil Yardım çağrısı yapıldı.

Devamını oku...
Yemen'de "1.000 Aileye UN" Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "1.000 Aileye UN" Kampanyası ile Yemen için yeni bir yardım çalışması başlattı. BM'nin, "Yemenliler açlık çekmiyor, açlıktan ölüyor" açıklaması, Yemen'deki insani krizin ulaştığı boyutu göstermesi açısından manidar.

Devamını oku...
Pakistan için Acil Yardım Çağrısı

Pakistan'daki selzedeler için Avrupa Yetim-Der'den Acil Yardım çağrısı.

Devamını oku...
Ukrayna'lı Mültecilere Acil Yardım Kampanyası

Ukrayna'da yaşanan savaş sonucu ülkelerini terkederek komşu ülkelere sığınan Ukraynalı Mülteciler için Acil Yardım Kampanyamız devam ediyor.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "Yemen'e Ekmek" kampanyası ile Yemen için başlattığı "Günlük 5 bin ekmek dağıtımı" projesine devam ediyor. Hedef, daha az maliyetle daha çok ihtiyaç sahibibe ulaşmak.

Devamını oku...
"YEMEN'e UN" Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "YEMEN'e UN" Kampanyası ile Yemen için yeni bir yardım çalışması başlattı. BM'nin, "Yemenliler açlık çekmiyor, açlıktan ölüyor" açıklaması, Yemen'deki insani krizin ulaştığı boyutu göstermesi açısından manidar.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der'in, aylar önce başlatmış olduğu "Yemen'e Ekmek Kampanyası" devam ediyor. Yemen'de günlük 5 bin ekmek dağıtımının gerçekleştirildiği kampanya ile şimdiye kadar yüzbinlerce ekmek dağıtımı gerçekleştirildi.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "Yemen'e Ekmek Kampanyası" ile Yemen için yeni bir proje daha başlattı. Günlük 5 bin ekmek dağıtımın hedeflendiği kampanya ilk etapta bir ay sürecek.

Devamını oku...
Ramazan yaklaşıyor, Avrupa Yetim-Der Korona mağdurlarına destek oluyor

Koronavirüsün Dünya'da ve Türkiye'de etkisini artırmasıyla birlikte birçok il ve ilçede sokağa çıkma yasakları uygulanırken Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı'nın da yaklaşmasıyla Türkiye’de yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen yardımı ulaştırmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Evden çıkamayan yaşlı ve hastalara yardımlarımız devam ediyor

Korona virüsünün tüm Dünya'da ve Türkiye'de etkisini artırmasıyla birlikte 65 yaşının üzerinde ki vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilirken Avrupa Yetim-Der, Türkiye’de yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen yardımı ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Elazığ depremzedelerine yardımlar devam ediyor

Uluslararası insani yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Elazığlı depremzedelere çeşitli gıda ürünlerinden oluşan yardım kolileri ile yüzlerce kişiye sıcak çorba ikramında bulundu. Kurum depremzedelere geçtiğimiz haftalarda da insani yardımlar ulaştırmıştı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der hasta düşen çaresiz Yemenli mağdurları tedavi ediyor

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der, ambargo ve dayatılan savaşla büyük zorluklar yaşayan Yemen’de salgın haline dönüşen özellikle Kolera, İshal ve Solunum yolu hastalıklarının tedavisi için başlattığı sağlık taraması projesine devam ediyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Elaziğ'da depremzedelerin yanında

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ ve Malatya'da ciddi hasar oluşması ve binlerce insanın mağduriyet yaşaması sonrası, Avrupa Yetim-Der bölgeye yönelik insani yardımları ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Elazığ Depremi için ACİL YARDIM çağrısı

Avrupa Yetim-Der, Elazığ’da meydana gelen depremde mağdur olan depremzedeler için yardım kampanyası başlatarak, hayırseverlerin destekleriyle yardım organizasyonu çalışmalarına başladı. Depremde şimdiye kadar 38 kişi hayatını kaybederken 1607 kişi de yaralandı.

Devamını oku...
"Savaş değil, kolera gibi hastalıklar Yemen'de en çok ölüm sebebi"

Uluslararası Kızıl Haç Komitesi (ICRC) Orta Doğu'daki Sözcüsü Sara Zukari: "Yemen'de her gün birçok insan çatışma ve savaş yüzünden değil kolera gibi hastalıklardan dolayı ölüyor" dedi.

Devamını oku...
Arakanlı mazlumlara doktor ve ilaç desteği

Bangladeş’in Cox’s Bazar şehrindeki mülteci kamplarında kalan Arakanlılara yönelik insani yardım çalışmalarını her fırsatta sürdüren Avrupa Yetim-Der, ihtiyaç dolayısıyla Arakanlı mülteciler için Sağlık Taraması ve İlaç yardımına devam ediyor.

Devamını oku...
Arnavutluk’ta ki depremzedelere ilk yardımlarımız ulaştırıldı

Arnavutluk’ta meydana gelen deprem sonrası zorlu bir şekilde yaşamlarını sürdüren depremzedelerin acılarını hafifletmeye çalışan Avrupa Yetim-Der, gıda ve çeşitli yaşam malzemelerinden oluşan acil yardımları bölgeye Çarşamba gününden itibaren ulaştırdı.

Devamını oku...
Arakanlılar için "Sağlık Taraması ve İlaç Yardımı" kampanyası

Zor günler yaşayan Arakanlılar için Avrupa Yetim-Der, “Sağlık Taraması ve İlaç yardımı Kampanyası” başlatarak en az 2.000 kişinin Doktor muayenesinden geçirilerek ilaçlarının temin edilmesini hedefliyor.

Devamını oku...
Yemenli mağdur ailelere yardımlarımız devam ediyor

Avrupa Yetim-Der, açlıktan dolayı ölümlerin yaşandığı Yemenli mağdurların çığlığına sessiz kalmayarak yaptığı gıda yardımlarına hayırseverlerin destekleriyle aralıksız devam ediyor.

Devamını oku...
Yardımlarımız mağdur Yemen halkına ulaşmaya devam ediyor

Yemen savaşının başladığı ilk günlerden beri mağdur Yemen halkının yanında olmaya devam eden Avrupa Yetim-Der, Yemen ile ilgili başlatmış olduğu yardım kampanyaları çerçevesinde hayırsevelerin bağışlarını Yemen'e ulaştırmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Yemen için Acil yardım çağrısı

Avrupa Yetim-Der olarak; açlıktan ölümlerin durdurulamadığı, bulaşıcı hastalıkların yanı sıra, saldırı ve hava bombardımanlarıyla da her gün ölümlerin yaşandığı mazlum coğrafya Yemen'e yönelik acil yardım kampanyası başlattık.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakanlı kadınları üretime yönlendiriliyor

Avrupa Yetim-Der, Bangladeş'in Cox's Bazar kentindeki kamplarda yaşamlarını sürdüren Arakanlı kadınlar için dikiş nakış kursu açtı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Arakanlılar İçin Önemli Projeleri Hayata Geçirdi

​Avrupa Yetim-Der, Bangladeş'teki mülteci kamplarında kalan mazlum Arakanlılar için çadır köyü, mescit, güneş enerjili ışıldak ve dikiş atölyesi gibi önemli projeleri hayata geçirdi. UNICEF yetkilileri Avrupa Yetim-Der'e kamptaki Arakanlıların sorunları ile ilgili bilgi verdi.

Devamını oku...