Online Bağış

Kırtasiye


Avrupa Yetim-Der'den öğrencilere kırtasiye yardımı

Avrupa Yetim-Der tarafından Kahramanmaraş'ın ilçesi Çağlayancerit Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Devamını oku...
Bangladeş'teki Yetim çocuklara yardım

İhtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmak üzere yola çıkan Avrupa Yetim-Der ekibi, Bangladeş'in başkenti Dakka'da kimsesiz 120 çocuğa hijyen ve kırtasiye malzemesi dağıttı, gıda yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Arakanlılara Eğitim Desteği

Avrupa Yetim-Der, Arakanlı mazlumlar için yaptığı gıda, sıcak yemek, çadır evler, sağlık taraması ve ilaç yardımından sonra kırtasiye yardımında da bulundu.

Devamını oku...
Batman'da 460 Yetime Kırtasiye Yardımı

Avrupa Yetim-Der tarafından Batman'da yetim öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Devamını oku...
Kenya'lı Öğrencilere Eğitim Desteği

Kenya'da İHO Ebrar ve Avrupa Yetim Der tarafından mülteci kampındaki öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Devamını oku...
Uganda'ya Kırtasiye Yardımı

Avrupa Yetim-Der'in başlattığı Kur'an-ı Kerim hediyeli kırtasiye kampanyası, Kur'an bekleyen öğrencilere umut oldu. Uganda'daki okullarda ilk dağıtımı gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim'e sahip olan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim Der'in Kırtasiye Yardımı Sürüyor

Avrupa Yetim-Der, Batman'da yetimler başta olmak üzere, toplam 80 ihtiyaç sahibi öğrenciye, kırtasiye yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Gazzeli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Ambargolar sonucu birçok sorunla boğuşan, başta açlık ve susuzluğun yanı sıra ciddi anlamda Eğitim olanaklarından yoksun kalan Gazzelilere Avrupa Yetim-Der, Kırtasiye yardımında bulundu.

Devamını oku...
Kırtasiye Kampanyası

Afrika'da ve Dünya'nın çeşitli yerlerinde hayırlı organizasyonlara imza atan Avrupa Yetime-Der, Uganda'da okuyan Yetim ve yoksul çocuklar için Kur'an-ı Kerim ve Kırtasiye kampanyasını başlattı.

Devamını oku...
Kırtasiye Yardımlarımız Dadaab Mülteci Kampına Ulaştı

Avrupa Yetim-Der'in başlatmış olduğu "Kırtasiye Kampanyası" çerçevesinde Avrupalı hayırseverlerin katkıları ile sağlanan bağışlar Afrika'da sahiplerine ulaştırıldı.

Devamını oku...
Fakir Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Avrupa Yetim Der, Diyarbakırlı yetim ve mağdur öğrencilere Kuran-ı Kerim hediye etti, kırtasiye desteğinde bulundu.

Devamını oku...
Afrika İçin "Kırtasiye Yardımı" ve "Yetime Destek" Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, Afrika yardım ekibi dönüşü sonrasında ve 4. istişare toplantılarında alınan kararlar sonucu AFRİKA Kampanyasını başlattı.

Devamını oku...