Online Bağış

Ramazan


Avrupa Yetim-Der 2024 Fitre bedellerini belirledi

2011 yılından beri 4 Kıta ve 50'den fazla ülkeye yardımlarınızı ulaştıran ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Avrupa Yetim-Der, binlerce ihtiyaç sahibi ve Yetime uzanan yardım eli olmak için Ramazan 2024 çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Devamını oku...
RAMAZAN 2024

"Ramazan paylaşmaktır, berekettir" sloganı ile Ramazan 2024 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, bayramlık hediyeler, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de katkılarınız ile tüm hızıyla devam edecektir.

Devamını oku...
Ramazan 2023

"Ramazan paylaşmaktır, berekettir" sloganı ile Ramazan 2023 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, bayramlık hediyeler, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de katkılarınız ile tüm hızıyla devam edecektir.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2023 Fitre bedellerini belirledi

2011 yılından beri 4 Kıta ve 50'den fazla ülkeye yardımlarınızı ulaştıran ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Avrupa Yetim-Der, binlerce ihtiyaç sahibi ve Yetime uzanan yardım eli olmak için Ramazan 2023 çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Devamını oku...
Ramazan 2022

"Ramazan paylaşmaktır, berekettir" sloganı ile Ramazan 2022 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, bayramlık hediyeler, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de katkılarınız ile tüm hızıyla devam edecektir.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2022 Fitre bedellerini belirledi

2011 yılından beri 4 Kıta ve 50 ülkeye yardımlarınızı ulaştıran ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Avrupa Yetim-Der, binlerce ihtiyaç sahibi ve Yetime uzanan yardım eli olmak için Ramazan 2022 çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Devamını oku...
Ramazan 2021

"Ramazan paylaşmaktır, berekettir" sloganı ile Ramazan 2021 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, bayramlık hediyeler, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de katkılarınız ile tüm hızıyla devam edecektir.

Devamını oku...
Ramazan yaklaşıyor, Avrupa Yetim-Der Korona mağdurlarına destek oluyor

Koronavirüsün Dünya'da ve Türkiye'de etkisini artırmasıyla birlikte birçok il ve ilçede sokağa çıkma yasakları uygulanırken Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı'nın da yaklaşmasıyla Türkiye’de yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen yardımı ulaştırmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Ramazan 2020

"Ramazan Sevinç Ayı Olsun" sloganı ile Ramazan 2020 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, bayramlık hediyeler, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de katkılarınız ile tüm hızıyla devam edecektir.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Ramazan Ayı faaliyetlerini kamuoyuna açıkladı

2011 yılından beri Dünya’nın birçok yerinde Yetim, Öksüz, mağdur, fakir ve muhtaçlara yaptığı yardımlarla ismini duyuran Avrupa Yetim-Der, 2019 yılı Ramazan ayı faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı.

Devamını oku...
Ramazan 2019

"Ramazan'da Umut Ol" sloganı ile Ramazan 2019 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de katkılarınız ile tüm hızıyla devam edecektir.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2019 Fitre bedellerini belirledi

2011 yılından beri 4 Kıtada 40 ülkede hizmetlerini sürdüren Avrupa Yetim-Der, binlerce ihtiyaç sahibi ve Yetime uzanan yardım eli olmak için Ramazan 2019 çalışmalarına start verdi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Batman'da Yetimlerin Yüzünü Güldürdü

Avrupa Yetim-Der, Batman'da 150 yetim ve mağdur çocuğu giydirerek yüzlerini güldürdü.

Devamını oku...
Kamboçyalı mağdurlar Ramazan ayında Avrupa Yetim-Der ile sevindi

Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı dolayısıyla Asya ülkesi Kamboçya’da, yetimler başta olmak üzere yüzlerce mağdur aileye ulaşarak gıda kolileri ve insani yardım paketi dağıttı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Ramazan yardımlarına başladı

Avrupa Yetim-Der, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle yardım çalışmalarını hızlandırdı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Ramazan'a hazır

Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayında Türkiye, Filistin, Afrika, Aysa ülkeleri ve Avrupa‘da yapacağı yardım çalışmalarının ön hazırlıklarını tamamlayarak uygulayacakları projeleri açıkladı.

Devamını oku...
Ramazan 2018 Broşürümüz

Zekât, Fitre, Gıda Paketi, İftar, 2018 Fitre Bedelleri gibi Ramazan ayında yapılacak hayırlar konusunda bilgilendirme için hazırlanan broşürümüz sitemize yüklenmiştir.

Devamını oku...
Sitemizde "Zekat Hesaplama" Tekrar Hizmetinizde

Avrupa Yetim-Der olarak hayırseveler için hazırlanan "Zekat Hesaplama" hizmetini Türkçe ve Almanca olarak sitemizde tekrar hizmete sunuyoruz.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2018 Fitre Bedellerini Belirledi

Rahmet iklimi Ramazan ayında da Avrupa Yetim-Der, fitre ve zekatlarınızla umut olmaya devam edecektir.

Devamını oku...
Avrupa Yetim Der’den Afrika’da binlerce kişiye iftar yemeği

Mezopotamya Aile ve Sosyal İlişkiler Kültür Federasyonu (MASİF) tarafından Avrupa Yetim-Der aracılığıyla Afrika'da binlerce kişilik iftar yemeği verildi.

Devamını oku...
Van'dan Arakanlı muhacirlere su kuyusu

Vanlı hayırseverler tarafından, Avrupa Yetim-Der'in aracılığıyla Bangladeş'te kamplarda yaşayan Arakanlılar için su kuyusu açtırıldı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Gazze'ye Ramazan yardımı

İsrail tarafından abluka altında tutulan Gazze'de Ramazan ayının çok zor şartlar altında geçtiği belirtiliyorken, Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu olan Avrupa Yetim-Der büyük zorluklar içinde Ramazan ayını geçiren Gazze halkına yönelik yardım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Türkiye'de Ramazan yardımı

Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayında yaptığı yardım çalışmalarına hız verdi.

Devamını oku...
Arakanlılara gıda yardımı ve iftar

Avrupa Yetim-Der, Arakanlı selzedelere ulaşarak gıda yardımı ve iftar yemeği ulaştırdı.

Devamını oku...
Maulburg'da Mülteciler ile iftar

Avrupa Yetim-Der, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Almanya'nın Lörrach şehrine bağlı Maulburg kasabasındaki mülteci kampında iftar yemeği verdi.

Devamını oku...