Online Bağış

Türkiye


Deprem bölgesi için Acil Yardım Çağrısı

Merkez üsleri Pazarcık ve Gaziantep olmak üzere 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrası Avrupa Yetim-Der genel merkezinden Acil Yardım çağrısı yapıldı.

Devamını oku...
Ramazan yaklaşıyor, Avrupa Yetim-Der Korona mağdurlarına destek oluyor

Koronavirüsün Dünya'da ve Türkiye'de etkisini artırmasıyla birlikte birçok il ve ilçede sokağa çıkma yasakları uygulanırken Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı'nın da yaklaşmasıyla Türkiye’de yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen yardımı ulaştırmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Evden çıkamayan yaşlı ve hastalara yardımlarımız devam ediyor

Korona virüsünün tüm Dünya'da ve Türkiye'de etkisini artırmasıyla birlikte 65 yaşının üzerinde ki vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilirken Avrupa Yetim-Der, Türkiye’de yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen yardımı ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Elazığ depremzedelerine yardımlar devam ediyor

Uluslararası insani yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Elazığlı depremzedelere çeşitli gıda ürünlerinden oluşan yardım kolileri ile yüzlerce kişiye sıcak çorba ikramında bulundu. Kurum depremzedelere geçtiğimiz haftalarda da insani yardımlar ulaştırmıştı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Elaziğ'da depremzedelerin yanında

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ ve Malatya'da ciddi hasar oluşması ve binlerce insanın mağduriyet yaşaması sonrası, Avrupa Yetim-Der bölgeye yönelik insani yardımları ulaştırmaya başladı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Elazığ Depremi için ACİL YARDIM çağrısı

Avrupa Yetim-Der, Elazığ’da meydana gelen depremde mağdur olan depremzedeler için yardım kampanyası başlatarak, hayırseverlerin destekleriyle yardım organizasyonu çalışmalarına başladı. Depremde şimdiye kadar 38 kişi hayatını kaybederken 1607 kişi de yaralandı.

Devamını oku...
Şanlıurfa’lı yetimlerin sevincine ortak olduk

Kış dönemi insani yardım çalışmalarında Türkiye ve Dünya’nın çeşitli ülkelerinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa Yetim-Der, Şanlıurfa’lı yetimleri giydirerek sevinçlerine ortak oldu.

Devamını oku...
Türkiye’nin dört bir yanında yetimler sevindiriliyor

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için “Kışlık Giyim” yardımı projesi kapsamında yetim yüzü güldürmeye devam ediyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der, Yetimleri sevindirmeye devam ediyor

Avrupa Yetim-Der, hayırseverlerin “Kışlık Giyim Projesi” kapsamında yaptığı bağışlar ile Türkiye’de 40 yetim ve mağdur çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Yetimleri sevindirmeye devam ediyor

Kurban Bayramı öncesi "Yetim Giydirme" Projesi kapsamında Türkiye’de bulunan Avrupa Yetim Der heyeti, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Bingöl’de onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun bayram sevincine ortak oldu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den öğrencilere kırtasiye yardımı

Avrupa Yetim-Der tarafından Kahramanmaraş'ın ilçesi Çağlayancerit Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Batman'da Yetimlerin Yüzünü Güldürdü

Avrupa Yetim-Der, Batman'da 150 yetim ve mağdur çocuğu giydirerek yüzlerini güldürdü.

Devamını oku...
Avrupalı Hayırseverlerin Kurbanları Türkiye'de

Avrupa Yetim-Der, 2017 kurban kesim programını gerçekleştirdiği Batman’da, Avrupalı hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar kesilerek Türkiye geneli binlerce aileye dağıtılacak.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Hilvan'da Yetim Çocukları Giydirdi

Avrupa Yetim-Der, Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yetim ve ihtiyaç sahibi 30 çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Mersin'de Yetimleri Giydirdi

Avrupa Yetim-Der, Mersin'de yetim ve ihtiyaç sahibi 30 çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 60 yetimi daha giydirdi

Şanlıurfa’da onlarca yetimi giydiren Avrupa Yetim-Der, Türkiye genelinde Kurban Bayram'ına kadar 2 bin yetimi giydirmeyi hedefliyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 2 bin yetimi giydirecek

Batman’da onlarca yetimi giydiren Avrupa Yetim-Der, Türkiye genelinde bayrama kadar 2 bin yetimi giydirerek yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der'den Türkiye'de Ramazan yardımı

Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayında yaptığı yardım çalışmalarına hız verdi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der 60 yetimi giydirdi

Avrupa Yetim-Der, Van ve Elazığ'da 60 yetim çocuğu giydirerek yüzlerini güldürdü.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Şırnak'a Un Gönderdi

Avrupa Yetim-Der, Şırnak’ta sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırılmasıyla kentteki mağdur halka bir kamyon un yardımını gönderdi.

Devamını oku...
AA: "Afrikalı Köylüler Türkiye ve Avrupa'daki Müslümanlar İçin Dua Etti"

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Zekeriya Güneş, Avrupa Yetim-Der'in Burkina Faso'daki Kurban dağıtımını ve yerli halkın müslümanlar için dua edişlerini fotoğraf karelerine şöyle yansıttı:

Devamını oku...
Avrupalı Hayırseverlerin Kurban İbadetleri Yerine Getirildi

Avrupa Yetim Der, 2016 kurban kesim programını gerçekleştirdiği 14 ilden biri olan Batman’da, Avrupalı hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar kesildi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Onlarca Yetimi Daha Giydirdi

Avrupa Yetim-Der, Bayram öncesinde yetimleri sevindirmeye devam ediyor. 'Yetim Giyindirme' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de onlarca yetim çocuk giydirildi.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der Konya'da 30 Yetimi Sevindirdi

Avrupa Yetim-Der Konya’da 30 yetim çocuğa giyim yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Devamını oku...
Avrupa Yetim Der, Siirt’te Yetim Çocuklarını Kurban Bayramı Öncesi Sevindirdi

Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş ve dernek üyelerinin katılımıyla bir alışveriş merkezinde, daha önce tespit edilen yetimlere giyim yardımı yapıldı.

Devamını oku...