Online Bağış

Yemen


Yemen'de "1.000 Aileye UN" Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "1.000 Aileye UN" Kampanyası ile Yemen için yeni bir yardım çalışması başlattı. BM'nin, "Yemenliler açlık çekmiyor, açlıktan ölüyor" açıklaması, Yemen'deki insani krizin ulaştığı boyutu göstermesi açısından manidar.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "Yemen'e Ekmek" kampanyası ile Yemen için başlattığı "Günlük 5 bin ekmek dağıtımı" projesine devam ediyor. Hedef, daha az maliyetle daha çok ihtiyaç sahibibe ulaşmak.

Devamını oku...
"YEMEN'e UN" Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "YEMEN'e UN" Kampanyası ile Yemen için yeni bir yardım çalışması başlattı. BM'nin, "Yemenliler açlık çekmiyor, açlıktan ölüyor" açıklaması, Yemen'deki insani krizin ulaştığı boyutu göstermesi açısından manidar.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der'in, aylar önce başlatmış olduğu "Yemen'e Ekmek Kampanyası" devam ediyor. Yemen'de günlük 5 bin ekmek dağıtımının gerçekleştirildiği kampanya ile şimdiye kadar yüzbinlerce ekmek dağıtımı gerçekleştirildi.

Devamını oku...
Yemen'e Ekmek Kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "Yemen'e Ekmek Kampanyası" ile Yemen için yeni bir proje daha başlattı. Günlük 5 bin ekmek dağıtımın hedeflendiği kampanya ilk etapta bir ay sürecek.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der hasta düşen çaresiz Yemenli mağdurları tedavi ediyor

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der, ambargo ve dayatılan savaşla büyük zorluklar yaşayan Yemen’de salgın haline dönüşen özellikle Kolera, İshal ve Solunum yolu hastalıklarının tedavisi için başlattığı sağlık taraması projesine devam ediyor.

Devamını oku...
"Savaş değil, kolera gibi hastalıklar Yemen'de en çok ölüm sebebi"

Uluslararası Kızıl Haç Komitesi (ICRC) Orta Doğu'daki Sözcüsü Sara Zukari: "Yemen'de her gün birçok insan çatışma ve savaş yüzünden değil kolera gibi hastalıklardan dolayı ölüyor" dedi.

Devamını oku...
Yemen’de salgın hastalıklara karşı sağlık projemiz başladı

Avrupa Yetim-Der, Yemen’de salgın haline dönüşen özellikle Kolera, İshal ve Solunum yolu hastalıklarının tedavisi için yeni bir projeyi daha başlatarak hayırseverlerin desteği ile daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Devamını oku...
Avrupa Yetim-Der’den Yemenli hastalara Tıbbi destek

İnsani yaşam koşullarının gün geçtikçe zorlaştığı ve ağır koşullar altında yaşamaya çalışan Yemenli yüzlerce böbrek hastasına hizmet veren Hudeyde Diyaliz Merkezine Avrupa Yetim-Der tarafından Tıbbi Techizat desteği sağlandı.

Devamını oku...
Yemenli mağdur ailelere yardımlarımız devam ediyor

Avrupa Yetim-Der, açlıktan dolayı ölümlerin yaşandığı Yemenli mağdurların çığlığına sessiz kalmayarak yaptığı gıda yardımlarına hayırseverlerin destekleriyle aralıksız devam ediyor.

Devamını oku...
Yemen'de "Yetimlerden Bir Kardeşin Olsun" Projesi

Avrupa Yetim-Der, Yemenli Yetim Aile ve Yetimler için kampanya başlattı.

Devamını oku...
Yemen yardımlarımız ve projelerimiz umut olmaya devam ediyor

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Yemen’de insani krizin başladığı günden bu yana Yetim ve mağdurlara yönelik yardımlarda bulunurken 2018 yılında çeşitli insani yardım organizasyonları ile Yemen’de binlerce ihtiyaç sahibine yardımda ulaşmayı başardı. 2019 başında Yemen’de 320 Aileye Acil Gıda yardımında bulundu.

Devamını oku...
Yardımlarımız mağdur Yemen halkına ulaşmaya devam ediyor

Yemen savaşının başladığı ilk günlerden beri mağdur Yemen halkının yanında olmaya devam eden Avrupa Yetim-Der, Yemen ile ilgili başlatmış olduğu yardım kampanyaları çerçevesinde hayırsevelerin bağışlarını Yemen'e ulaştırmaya devam ediyor.

Devamını oku...
Yemen için Acil yardım çağrısı

Avrupa Yetim-Der olarak; açlıktan ölümlerin durdurulamadığı, bulaşıcı hastalıkların yanı sıra, saldırı ve hava bombardımanlarıyla da her gün ölümlerin yaşandığı mazlum coğrafya Yemen'e yönelik acil yardım kampanyası başlattık.

Devamını oku...
Acil Yardım Çağrısı: "Yemen'de Kardeşlerimiz Var"

Yemen'de savaşta zarar gören kardeşlerimize yardım eli uzatmak için Genel Merkez yardım kampanyamızın devam ettiğini duyurdu: "Yemen'de Kardeşlerimiz Var"

Devamını oku...
Yemen'e Acil Yardım Çağrısı: "Yemen'de Kardeşlerimiz Var"

Yemen'de savaşta zarar gören kardeşlerimize yardım eli uzatmak için Genel Merkez yardım kampanyası başlatacağını duyurdu:

Devamını oku...